Gråtkvalt forklarer kvinnen seg foran dommeren. Det han gjør da blir HYLLET av millioner!

1074

Over 30 millioner mennesker har sett denne filmen, og den sprer seg som ild i tørt gress på nettet. Grunnen? Den viser ekte medmenneskelighet.

Kvinnen som står foran dommeren har flere ubetalte parkeringsbøter. Folk rister på hodet av kvinnen som nå skylder en del penger, og dommeren selv ser ganske streng ut.

Men når kvinnen forklarer hvorfor hun ikke har klart å betale bøtene, og hvorfor hun fikk dem i det hele tatt, forandrer stemningen seg i rommet.

Gråtkvalt forteller hun at sønnen hennes ble drept, og at hun plutselig ble sittende igjen med gjelden hans. Når hun dro for å fikse det hadde parkometeret vært i uorden, og hun hadde fått bot når hun kom ut igjen. Nå har hun simpelthen ikke penger til å betale bøtene hun har fått.

Dommeren ser på henne med medfølelse og bestemmer seg for å redusere summen hun må betale ned til 50 dollar. Han spør henne om når hun kan betale det, og hun svarer at hun kan gi det til ham øyeblikkelig.

Men så nøler dommeren.

Han spør henne: «Hvor mye går du herfra med hvis du betaler 50 dollar i dag?»

«5 dollar…»

«Jeg kommer ikke til å la deg gå herfra med bare 5 dollar. Jeg stryker gjelden din helt. Jeg håper dette kan hjelpe deg med å komme deg på beina igjen.»

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du synes at dommeren gjorde det riktige!