Taekwondo-instruktøren ber den vesle jenta knekke planken. Det hun gjør da får ALLE til å le!

1069

Det er ikke alltid så lett å skjønne hva folk vil at du skal gjøre, og spesielt ikke hvis du er veldig liten og skal prøve noe for aller første gang!

Denne vesle jenta er på taekwondo-trening, og instruktøren prøver tålmodig å forklare, vise og demonstrere hva hun ønsker at jenta skal gjøre. Men beskjeden når ikke helt hjem, for å si det sånn..!

Gang på gang viser instruktøren bevegelsene som vil få den tynne planken til å knekke, men jenta gjør noe helt annet eller misforstår totalt. Det er visst ikke bare-bare å bli en tøff krigerkvinne likevel!

Men etter å ha prøvd i flere lange minutter uten hell, bestemmer instruktøren seg for å gjøre det enda enklere, så hun løfter henne opp. NÅ går det vel ikke an å bomme?

To sekunder senere bryter alle ut i en latterkrampe jeg aldri har sett maken til, og selv den alvorlige instruktøren knekker sammen av latter!

Taekwondo er kanskje ikke denne jentas sterkeste egenskap, men hun har en stor fremtid som komiker! SE hva som skjer i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!