Jenta med Downs syndrom ble hånet: Da stopper 3 gutter kampen og går RETT bort til mobberne

1324

Basketballspillerne Scooter Terrien, Chase Vazquez og Miles Rodriguez blir kalt for ‘De tre musketerene’ på skolen sin, Lincolm Middle School, fordi de er helt uadskillelige. Men det var ikke før under den avgjørende basketballkampen at de viste hvor godt kallenavnet deres virkelig passet!

Guttene er bare 14 år gamle, men viste nylig en modenhet og godhet som de færreste voksne ville hatt ryggrad til. For å forstå hva som skjedde, må det sies at en av vennene deres er en helt spesiell jente: Desiree Andrews.

 

Desiree er skolens eneste cheerleader med Downs syndrom, men er den som er desidert best til å heie. Guttene forteller at de beundrer henne, fordi hun alltid har det største smilet, og hun får alle rundt seg til å føle seg vel.

«Hun er den mest inspirerende personen vi kjenner,» forteller de, og sier de ville ha gjort hva som helst for å beskytte henne.

 

Det var derfor de reagerte lynraskt da de så hva som skjedde med henne under en timeout i basketballkampen nylig.

Scooter, Chase og Miles fikk øye på en gruppe i publikum på motsatt side som hånet og mobbet Desiree bak ryggen hennes. Det fikk guttene til å se rødt.

Midt under talen til treneren, reiste de seg derfor bestemt opp, unnskyldte seg, og marsjerte rett over banen for å sette mobberne på plass – en gang for alle.

Resten av laget, treneren og hele skolen kunne bare sitte å måpe da de tre guttene gav den mobbende gruppen en real skjennepreken og lekse i hvordan man oppfører seg mot andre. De gjorde det klinkende klart av Desiree var vennen deres – og at INGEN skulle få si et eneste stygt ord om henne!

 

Mobberne fikk seg en lekse de sent skulle glemme, og var ikke så høye i hatten etter at de tøffe spillerne hadde bedt dem oppføre seg!

Den gode handlingen deres har virkelig gitt store ring-effekter på skolen og i samfunnet deres, og de vant en svært prestisjefylt elevpris som følger av motet deres. Alle kan si at de er imot mobbing, men kun de tøffeste tør å konfrontere mobberne direkte!

 

Desiree ser på guttene som både vennene sine og sine private helter – og hun har nå blitt utnevnt som ‘Den fjerde musketeren’.

Mobbing skal aldri tolereres, og det er så godt å se at disse flotte ungdommene tar ansvar! SE videoen nedenfor for å se hele historien, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle Desiree og heltene hennes!