3 hjemløse hunder sover på busstasjonen for å unngå kulden. Men SE når de får sine egne senger!

1610

Her i Norge vet vi godt at nettene kan være fryktelig kalde, men dette gjelder også i Brasil – et land som har desidert flere hjemløse hunder enn hva vi har.

Den kalde temperaturen i Brasil gjør livet ekstra vanskelig for de hjemløse gatehundene der, og de drømmer nok så gjerne om å få tilbringe natten gode, varme og trygge de også.

For disse tre gatehundene skulle heldigvis lykken snu – de fant seg nemlig en deilig plass å legge seg om kveldene!

 

Ingen vet om disse hundene har blitt dumpet av eierne sine, eller om de ble født på gata. Men nå har de endelig funnet et sted der de kan føle seg som hjemme.

Grunnen til dette er at personalet på en bussterminal i byen Curitiba åpnet sine hjerter, og terminalens dører, for de tre hundene. Dyrevennene som jobbet der fikk øye på hundene ute i kulden, og orket ikke se dem fryse. Hundene fikk navnene Max, Pitoco og Zoinho.

Og ikke nok med at hundene skulle få husly, mat og vann – personalet lagde til og med noen deilige senger til dem! Bare se på dette:

 

Sengene er kanskje ikke av den beste sorten, men for disse tre hundene var det som å sove på skyer etter noen lange år sovende ute.

 

En lokal politiker, Fabiane Rosa, fikk høre om historien og bestemte seg for å besøke dem. I et Facebook-innlegg som har blitt viralt, og har blitt delt titusener av ganger, hyller han personalet for sin innsats.

I innlegget gjør Fabiane også folk oppmerksomme på at det er mange dyr som enda bor på gata under vanskelige forhold og utsettes for vold og dyreplageri.

 

Men det var dette som virkelig gjorde inntrykk på meg:

«Mennesker må skjønne at vår verden inne er vårt privilegium. Gud skapte dyrene for å lære oss å elske ubetinget,» skriver Fabiane i innlegget sitt.

Jeg kan bare si meg enig! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook om du også tenker det samme!