Moren sjokkeres når hunden biter datteren. Sekunder senere innser hun den fryktelige SANNHETEN!

181191

Bare fire dager etter at dobermannen Khan hadde blitt en del av den lille familien Svilicic, skjedde det utrolige.

Det startet en dag når mamma Catherine og hennes 17 måneder gamle datter var ute i hagen og nøt det herlige været.

Familien hadde nettopp adoptert Khan, som nylig hadde blitt reddet fra en annen grusom familie. Det var tydelig at den forrige familien hans hadde slått og sultet ham.

Moren Cathrine bet seg merke i at Khan hele tiden holdt et overvåkent øye med hennes lille datter Charlotte mens hun lekte for seg selv.

«Khan ble mer og mer aggressiv og gjorde noen utfall mot Charlotte. Han forsøkte å skubbe henne, men det virket ikke, så bet han tak i baksiden hennes og kastet henne over en meter,» forteller Catherine til Adelaide Now.

Moren ble øyeblikkelig svært sint og sjokkert, da hun så hundens oppførsel. Men så kikket hun ned på bakken, og så at noe vred seg inn under huset deres: En giftig slange.

Da hørte hun et høyt klynk fra Khan, og han haltet bort i smerter.

Catherine innså plutselig hva som hadde skjedd: Khan hadde ofret seg selv for å redde den vesle jenta hennes fra den brune giftslangen. Denne typen er blant de aller giftigste i verden.

Reaksjonen hennes kom øyeblikkelig: Hun hev seg i bilen med Khan og fikk ham rett til veterinæren, før det var for sent. Vel fremme fikk Khan motgiften for bittet, og den store, modige hunden overlevde heldigvis!

Om det ikke hadde vært for Khans raske reaksjon og gode instinkter, ville det garantert ha vært lille Charlotte som ble bitt den dagen. Og siden hun er så liten ville det kanskje ikke ha endt like bra.

Det utrolige er at selv om Khan bare hadde tilbrakt fire dager med sin nye familie, var han likevel klar til å ofre sitt eget liv for å beskytte Charlotte.

Jeg er bare så glad for at Khan har det bra etter angrepet. Han er virkelig en ekte helt! DEL denne historien med venner og familie på Facebook hvis du er enig!