Den torturerte hunden sliter seg og bykser mot 12-åringen. 3 sekunder etter skjønner de HVORFOR

4400

Hundeslagsmål er en ulovlig, grusom form for dyremishandling, men dessverre så skjer det alt for ofte. Hunden Oogy ble ikke brukt som kamphund, men som noe enda verre…

Den argentinske mastiffen Oogy ble nemlig brukt som et bytte – et offer de andre, sterkere hundene skulle øve på å angripe.

Og det hadde satt tydelige arr. Ett av ørene hans var revet helt bort, ansiktet var misdannet etter alle skadene, og han hadde et stort hull i skallen.

Når han var blitt ubrukelig for de andre hundene ble han satt i et bur uten mat eller vann. Der plasserte menneskene ham for at han skulle dø – enten av skadene eller av sult og tørste.

 

Heldigvis ble han oppdaget av politiet, og de tok ham med til veterinæren. Der kom det frem at han hadde ligget skadd og uten vann i omtrent fem hele dager før han ble reddet.

Denne dagen skulle Oogy få mer hell enn han noen gang tidligere hadde fått.

I det øyeblikket han ble tatt med utenfor for å gå en liten luftetur, slet han seg og kastet seg over en 12 år gammel gutt.

Folk rundt fikk helt sjokk: hunden var sterkt traumatisert og kunne finne på å virkelig skade den unge gutten.

Men det viste seg at Oogy hadde helt andre hensikter. Han ville bare slikke gutten i ansiktet!

Gutten var hos veterinæren med tvillingbroren og pappaen sin, og hadde nettopp måttet avlive den 17 år gamle katten sin.

Etter hendelsen fikk de høre historien til Oogy, og bestemte seg i samme øyeblikk for at de ville adoptere ham!

Den skadde hunden med bare ett øre fikk plutselig et helt nytt liv, fullt av kjærlighet, omsorg, lek og kos. Hver eneste natt hopper han oppi sengen til pappaen i huset, og hver dag får han leke med 12-åringene.

Det han gir familien tilbake er enda finere: Endeløs lojalitet, kjærlighet og vennskap.

Nå har pappaen skrevet bok om Oogy for å rette oppmerksomhet mot problemet med hundeslagsmål.

I hele 12 år bodde han sammen med familien før han døde. Han sovnet inn på yndlingsteppet sitt, omgitt av familien han elsket så høyt.

Guttene:

…og pappa:

Nedenfor kan du se hele historien til denne fantastiske hunden, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at hundeslagsmål er forferdelig!