Den fremmede HÅNER pappaen som bærer sin syke datter: Svaret han gir får ALLE til å gråte

1063

De fleste av oss kan finne på å trekke forhastede konklusjoner om fremmede mennesker man ser på gata, men vi holder det helst for oss selv. Det gjorde derimot ikke den fremmede mannen i denne historien…

Pappa Brent Gehring krympet seg da han først hørte mannens hånsord da han bar datteren over veien. Men istedenfor å slå tilbake med sinne, gjorde han noe mye bedre.

Brents datter Emma er bare 6 år gammel, men har allerede gjennomgått langt mer enn de fleste voksne. Hun forbereder seg nå på den sjuende runden med cellegiftsbehandling og familien hennes håper at det skal hjelpe mot den fryktelige hjernesvulsten hun har kjempet mot så altfor lenge.

 

Nylig tok pappaen med seg Emma på en restaurant i Boston, USA, og de skulle kose seg litt ekstra mens Emma fremdeles hadde matlyst. Emma klarer ikke lenger å gå uten rullatoren sin, så da de skulle forlate restauranten tok Brent henne opp i armene sine og bare henne over gaten.

Da hører de plutselig en mann skrike fra andre siden av gaten: «Hva i helvete!? La henne gå selv! Det er det som er problemet med dagens unge!»

Pappaen ble helt sjokkert over mannens ord og hans aggressive tone. Han forteller: «Jeg hadde et valg i det øyeblikket. Jeg kan velge å føle meg bedre ved å skrike tilbake, eller så kan jeg lære han en lekse om livet.»

Og den gode pappaen bestemte seg for å gjøre det sistnevnte.

 

«Datteren min har båret håpet og sorgen min siden hun ble diagnostisert med en hjernesvulst for 5 år siden. Hun kan ikke gå, men jeg er heldig som får bære henne ettersom hun har lært meg så mange fantastiske ting gjennom årene. Så jeg vil råde deg til å snakke til datteren min med respekt,» svarte pappaen til den fremmede da han kom bort.

Senere skriver han: «Jeg kommer ikke til å fortelle resten av historien, men den endte med at to voksne menn sto der med tårer rennende nedover kinnene.»

«Verden er hva vi gjør den til,» skriver pappaen. «Vi har makten til å gjøre dager bedre eller verre for andre. Jeg velger å prøve å gjøre andres liv litt bedre.»

 

For et bra svar! Emma og pappaen er heldige som har hverandre, og vi håper at Emma blir frisk snart.

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å hjelpe pappaen spre dette viktige budskapet!