Pappaen dusjer alltid etter jobb. Hvorfor? Han vil ikke at døtrene skal vite HEMMELIGHETEN hans

48949

Denne historien har varmet hjerter over hele verden. Det er fotojournalisten GMB Akash som står bak dette bildet, og som har delt mannens sterke historie på Facebook.

 

«Jeg fortalte aldri barna mine hva jobben min var. Jeg ville aldri at de skulle skamme seg på grunn av meg. Når den yngste datteren min spurte hva jeg gjorde, svarte jeg henne nølende at jeg gjorde manuelt arbeid. 

Før jeg gikk hjem hver dag, pleide jeg å dusje på offentlige toaletter slik at de ikke skulle få noe hint om arbeidet jeg gjorde. Jeg ville sende døtrene mine til skolen, gi dem en utdanning. Jeg ville at de skulle stå foran folk med verdighet. Jeg ville aldri at noen skulle se ned på dem slik folk gjorde med meg.  

Folk ydmyket meg alltid.

Jeg investerte hvert øre jeg tjente i utdanningen til jentene mine. Jeg kjøpte aldri en eneste ny skjorte, istedenfor så brukte jeg pengene til å kjøpe bøker til dem. 

Respekt var alt jeg ønsket at de skulle tjene for meg. Jeg var en renholder. 

Dagen før deadline til opptaket til universitetet for datteren min, hadde jeg ikke nok til å betale skolepengene hennes. Jeg klarte ikke å arbeide den dagen. Jeg satt ved søppelet og prøvde å skjule tårene mine. Alle kollegene mine så på meg, men ingen kom bort. Jeg hadde mislykkes og var helt knust. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å se datteren min i øynene når jeg kom hjem. Jeg er født fattig. Jeg trodde ingenting godt kunne skje med en fattig person. 

Så kom kollegene mine bort til meg, de satt seg ved siden av meg, og spurte om jeg så på dem som mine brødre. Før jeg kunne svare, gav de meg hele dagslønnen sin. Når jeg prøvde å takke nei, svarte de:

‘Vi vil sulte i dag hvis vi må, men datteren vår må på universitetet.»

Jeg klarte ikke å svare dem. Den dagen dusjet jeg ikke før jeg kom hjem. Jeg dro tilbake til huset mitt som en renholder. 

Datteren min er snart ferdig på universitetet. De tre døtrene mine lar meg ikke arbeide lenger. Hun har en deltidsjobb og de alle får undervisning. Men hun tar meg ofte tilbake til arbeidsplassen min. Hun mater alle kollegene mine og meg. De ler og spør henne om hvorfor hun mater dem så ofte. Datteren min sa til dem: 

‘Alle dere sultet for meg den dagen slik at jeg kunne bli den jeg er i dag, la oss be for at jeg kan mate dere alle, hver dag.’

Nå om dagen føler jeg meg ikke som en fattig mann. En som har slike barn kan ikke være fattig!»

-Idris

Det denne mannen satte det ultimate gode eksempelet for døtrene hans. De vil vokse opp til å bli generøse, snille og omtenksomme mennesker. Det er lett å glemme hvor mye foreldrene våre ofrer for oss – heldigvis gjorde ikke døtrene til Idris det!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook for hedre denne fantastiske familien!