Sharon grep inn da flyverten flyttet den syke kvinnen fra setet: Ble avbrutt med 5 ord

2176

Da Sharon Radcliffe reiste med fly innenlands i USA ble hun vitne til noe som så ut som en hjerteløs handling av en stresset flyvert. Det skulle vise seg å være noe helt annet.

Sharon hadde satt seg ned i setet sitt, og fikk øye på en eldre kvinne noen rader lenger fremme i flyet som skalv ukontrollert. Sharon ble først bekymret for at kvinnen var akutt syk og trengte hjelp, men forsto snart at hun led av Parkinsons.

Så, like før flyet skulle til å kjøre ut, kommer en flyvert bort til den eldre kvinnen og ba henne om å reise seg. Sharon forsto det som at flyverten ba den gamle kvinnen om å forlate flyet, og ble rasende.

Hun reiste seg lynraskt opp fra setet sitt, og gikk frem til flyverten – klar for å skjelle ham ut for å behandle en syk, gammel kvinne så umenneskelig.

Men da fikk hun et uventet svar:

Flyverten, som heter Jeffery Jones, forklarte: «Hun flyttes til første klasse.»

Han forklarte videre at bestemoren hans også hadde samme sykdom, men at hun var så syk at hun ikke kunne fly. Derfor visste han nøyaktig hvilke prøvelser den eldre kvinnen sto ovenfor, og ville sørge for at hun hadde det så behagelig som mulig ved å gi henne en plass på første klasse.

Sharon satte ordene sine i halsen, og ble svært rørt over omtanken han viste for den gamle kvinnen. Gjennom hele flyturen kunne hun se hvordan han passet på henne, og at han knapt forlot siden hennes.

For en støtte og forståelse! Hvis flere mennesker hadde oppført seg mer som Jeffrey, så ville nok verden ha vært et bedre sted. DEL gjerne for å hedre slike omtenksomme mennesker som Joffrey!