Bruce Springsteen løfter den søte 4-årige jenta opp på scenen. Det hun gjør da overrasker ALLE!

1817

Å gå på sin første konsert bare 4 år gammel kan være en intens opplevelse: Masse folk, høye lyder, mye lys og mange ukjente situasjoner er ting man plutselig må forholde seg til, men heldigvis ser denne lille jenta ut til å være den fødte rocker.

Under denne Bruce Springsteen konserten i Oslo, satt det en forventningsfull liten jente på foreldrenes skuldre. Hope, heter hun, og står helt ved scenen, og har den perfekte plassen til å se idolet sitt fremføre yndlingssangen hennes «Waiting for a Sunny Day».

Springsteen får øye på sin unge fan som vinker til ham fra foreldrenes skuldre, og han smiler og vinker tilbake.

Han synger videre, men han klarer ikke helt å bevege seg bort fra den søte 4-åringen. Da gjør an det utrolige: Han tar et forsiktig, men trygt, tak i hånden hennes, og foreldrene hjelper henne opp på scenen for å avslutte sangen med ham!

Men mens man kanskje skulle tro at lille Hope ville blitt sjenert eller for redd til å synge noe som helst, stemmer hun i klokkeklart  – og synger rett inn i mikrofonen foran tusener av mennesker.

Dette blir nok en opplevelse hun aldri vil glemme, og hjertet mitt smelter over hvor ufattelig søte de to er sammen: Bruce Springsteen og denne skjønne 4-åringen lagde nettopp årets herligste duett!

SE videoen nedenfor og DEL hvis du også synes dette var gledelig å se!