Den døve jenta svarer ikke julenissen på hva hun ønsker seg. Men SE når han prøver TEGNSPRÅK

526

Julen er en helt magisk tid for barn, og det virker som om alle ønsker går i oppfyllelse. For mange barn er det derfor svært viktig å kunne fortelle julenissen hva man ønsker seg til jul når de er så heldige å møte ham. Men denne jenta klarte ikke å si noe… Hun er nemlig nesten døv.

Lille Mali er bare 3 år gammel og hadde dratt med mammaen sin for å møte julenissen på kjøpesenteret Cleveland’s Centre. Mali er overlykkelig over å få møe selveste julenissen og sitte å smiler fornøyd fra fanget hans mens hun vinker til mammaen sin.

Men nissen oppdager snart at hun ikke ser ut til å reagere når han snakker til henne, og mammaen forteller at hun har vanskeligheter med å prate, og ikke hører særlig bra.

Men denne julenissen er ikke bare noen tilfeldig skjeggete mann i røde klær. Man skulle nesten tro han var den ekte julenissen med det han gjør da: Han spør mammaen om han kan få snakke med Mali gjennom tegnspråk!

Etter å ha forsikret seg om at lille Mali forstår tegnspråk, prikker han henne på skulderen, og begynner å vise henne tegn med hendene. Ansiktet hennes lyser opp når hun skjønner hva julenissen sier, og begynner ivrig å «snakke» tilbake med tegnspråk.

De to sitter fornøyd å prater med hverandre i noen minutter mens mammaen ser tårevått på scenen som utspiller seg: Julenissen sørget for at Mali skulle vite at ALLE barn blir forstått av nissen, selv om de ikke kommuniserer på samme måte som alle andre.

Jeg får tårer i øynene når jeg ser ansiktet hennes lyse opp… SE den nydelige videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å vise dem et ekte julemirakel!