Svinet angriper 88-åringen og prøver å voldta henne. Innser snart at han bråker med feil dame!

1683

Mennesker som gjør innbrudd hos gamle mennesker er noen feige drittsekker spør du meg. Men de som i tillegg til å stjele bruker vold og prøver å utnytte dem seksuelt… ja, de finnes det en helt spesiell plass i helvete for.

Denne innbruddstyven og voldtektsmannen fra Pennsylvania, USA, er en av disse umenneskene. Han trodde det skulle bli en lett sak å rundstjele denne 88-årige kvinnen, og voldta henne. Men det fant Helen Reynolds seg ikke i.

Det var en kald og mørk ettermiddag da det hele skjedde. Helen hørte at noen banket på døren hennes, og hun åpnet den. Der sto det en ung mann, som så ut til å være en eiendomsforvalter eller noe lignende.

Plutselig trengte mannen seg inn i boligen hennes, og det var begynnelsen på den 3 timer lange prøvelsen for den gamle kvinnen.

Han begynte umiddelbart å endevende huset i jakten etter penger og verdisaker, og han fant noen hundrelapper som han stappet ned i lomma.

Så snudde han seg mot den gamle kvinnen, grep hardt tak i henne og bant henne fast med sølvtape. Men istedenfor å bli redd og få panikk, ble Helen ordentlig forbannet.

«Jeg sa: ‘Ville du ha gjort det samme om det var mammaen din eller broren din som satt her?'» forteller Helen.

Men mannen brydde seg ikke om hva hun hadde å si. Da tok han henne med til soverommet. Han tok av klærne hennes og presset henne ned i sengen.

Helen er en eldre kvinne og hadde ingen mulighet til å klare å sloss sin vei ut av situasjonen – han var mye sterkere enn henne.

Men da innså hun hvor hun hadde overtaket: hennes skarpe hjerne.

88-årige Helen er nemlig listig som en rev, og rettet blikket direkte mot ham og sa: «Ok, her er saken – du kan like gjerne få vite sannheten,» begynte hun. Mannen stoppet forvirret opp, «Jeg har HIV og mannen min døde av det.»

Løgnen hennes fungerte så bra at mannen avsluttet voldtektsforsøket øyeblikkelig og kom seg ut i en rasende fart. Helen tror at ordene hennes reddet livet hennes den dagen.

Helen måtte kjempe for å komme seg løs, og heldigvis klarte hun å løsne litt på tapen slik at hun kunne komme seg fri. Hun tok kontakt med en nabo, og sammen ringte de til politiet.

Nå har det gått over ni måneder siden hendelsen, og mannen er fremdeles ikke pågrepet.

Helen har bare en ting å si om den feige rotta: «Jeg har ingenting godt å si om ham. Ingenting i det hele tatt. Sett ham i fengsel å la ham råtne.»

Jeg er så enig! Jeg håper de får tatt ham til slutt og han får den harde straffen han fortjener.

Nå håper Helen at andre kvinner på hennes alder kan bli inspirert til å ta opp kampen for seg selv om de skulle oppleve noe lignende. Ordene dine og intelligensen din er minst et like kraftfullt våpen som ren styrke.

DEL for å spre budskapet hennes videre!