16. juli 2024

Barnet ligger på sofaen med feber. Men når mammaen kommer inn kan hun ikke TRO sine egne øyne!

Det kan være ensomt og trist å være syk når man er barn. Man skjønner ikke helt hvorfor man ikke føler seg bra, man får ikke leke med vennene sine, og man føler man helst vil ha mamma der konstant.

For kjærlighet, omsorg og hvile er det som skal til for å bli frisk igjen. Og det er det ikke bare mennesker som skjønner!

Denne dagen var lille Carter syk, og måtte være hjemme fra barnehagen. Mammaen hans tok fri fra jobb, og var hjemme for å passe på den feber-syke lille gutten sin.

Mammaen måtte likevel la sønnen ligge alene i stua en kort stund mens hun tok seg av noe, men da hun kom tilbake til stua og Carter kunne hun knapt tro det hun så foran seg:

Hunden deres, Toby, hadde bestemt seg for å passe på Carter mens mamma var opptatt, og hadde lagt seg inntil ham for å holde ham med selskap!

Dyr skjønner så inderlig mye, og ser ofte ut til å vite nøyaktig hva vi mennesker trenger. Nå skjønte Toby at gutten hans var syk og trengte nærhet og kos, og da tok han like greit over mammarollen selv!

Det herlige synet fikk mammaens hjerte til å smelte, og hun fant raskt frem kameraet. Nå har videoen av gutten og hunden blitt sett av over 4 MILLIONER mennesker på Youtube, og alle er enige om én ting: Hunder er menneskets aller beste venn!

SE det fantastisk søte øyeblikket i videoen nedenfor, og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!