Hunden reddes etter 5 år fastbundet i lenker: SE reaksjonen når han ser havet for første gang!

733

Hunder er skapt for å bevege på seg, og det er viktig at de får masser av mosjon, lek og oppmerksomhet. Dessverre er det ikke alle hundeeiere som bryr seg om dette, som for eksempel de forrige eierne til schæferen Herschel.

Herschel fikk en svært tøff start på livet, og var i sine første fem leveår lenket fast til en stolpe. Han fikk verken den kjærligheten, omsorgen eller friheten han trengte, og han slitt ned og mistet flere av tennene sine fordi han stadig bet på lenken for å komme seg løs.

 

Iløpet av de årene ble han reddet, men hans nye familie syntes at han «ble for mye styr» fordi han ble så hoppende glad over å endelig få slippe å stå lenket fast helt alene.

De dumpet ham tilbake på kennelen igjen, og mange trodde da at han kom til å måtte leve ut resten av sine år der, uten å noen gang bli elsket og tatt vare på.

 

Men så kom endelig redningen: Rocky Kanaka og TV-showet hans Dogs Day Out, bestemte seg for å inkludere Herschel, og gav ham den beste dagen i hans liv!

 

Så snart mennesker over hele USA kunne se den søte hunden på TV, tok det ikke lang tid før flere meldte sin interesse i å adoptere ham. Rocky valgte ut den snilleste, kjærligste hundeelskeren han kunne finne av dem, og snart tok han Herschel med seg på den lange bilturen til sin nye matmor.

På veien dit tok de mange pauser for å utforske, gå turer og leke, men det største øyeblikket skjedde da Herschel fikk se havet for første gang i sitt liv. Reaksjonen hans får meg nesten til å gråte, og man kan se hvordan lykken hans regelrett flommer over!

 

SE den utrolige reaksjonen hans i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis hjertet ditt også smeltet av denne solskinnshistorien!