71-årige Ellen kastes av flyet foran øynene på barnebarna. GRUNNEN får nettet til se RØDT

2538

71 år gamle Ellen Flemming fra Canada er godt vandt med å reise med fly, men nylig opplevde hun noe som aldri skulle ha skjedd. Under en tur med Air Canada med ektemannen og barnebarna deres ba hun flyverten om en enkel tjeneste – og ble brutalt kastet av flyet!

Det hele begynte med at Ellen oppdaget søppel i stollommen foran henne som ikke var blitt kastet før ombordstigningen. Hun tok søppelet ut av lommen og spurte en passerende flyvert om han vær så snill kunne kaste det.

Den enkle forespørselen fikk flyverten til å koke:

«Jeg er en flyvert og håndterer ikke søppel!» 

Etter det grep han hardt tak i den utstrakte armen hennes og vrengte den tilbake mot henne igjen.

 

Den eldre kvinnen satt i sjokk, og la søppelet tilbake i lommen foran seg, men da flyverten senere kom med en tralle, tenkte hun at det kanskje nå var greit å bli kvitt det i og med at flyverten nå hadde en søppeldunk i trallen sin. Men slik gikk det ikke.

I det trallen var innenfor rekkevidde, la hun søppelet på trallen og tenkte at nå var alt i orden. Men flyverten følte seg fremdeles for viktig til å kaste søppelet hennes, og endte med å kaste søppelet tilbake på Ellen, slik at det havnet over både henne og barnebarna. Så stormet han av gårde mot cockpiten.

 

Plutselig lyder det en beskjed fra kapteinen at flyet må snu tilbake og lande på grunn av en ustyrlig og aggressiv passasjer. Alle i flyet kikker forvirret rundt seg, og skjønner ikke hvilken passasjer dette kan være.

En kvinne ved navn Helen Hollett satt like ved Ellen og hennes reisefølge, og hadde sett det hele. Hun kunne senere bekrefte at Ellen aldri hadde oppført seg ille på flyturen, og at flyverten hadde løyet til kapteinen.

Men det forandret ingenting.

Air Canada påstår fremdeles at hun hadde vært aggressiv og til og med sparket flyverten, og de nekter å unnskylde seg.

 

Dette er en skandale! Denne mannen var altfor stolt til å rydde bort søppel, og nektet å gjøre jobben sin. Istedenfor fikk han en bestemor kastet av flyet og han skadet henne da han grep og vrengte armen hennes. Motbydelig!

DEL denne historien for å vise din støtte til Ellen mens hun kjemper for å bli hørt av flygiganten!