Her er strandbildene som Jenna får netthat for. Nå slår hun tilbake med KLAR tale til mobberne:

654

Sosiale medier kan være like underholdende som de er nyttige, og bare det at man kan holde kontakten med venner på den andre siden av jorda forteller hvor nyttige de er i dagens globaliserte verden.

Men til tross for mange fordeler, har sosiale medier også en god del ulemper.

«Nett-troll» «netthat» og mobbing florerer på disse sidene, og mange skriver stygge meldinger og trusler til mennesker de aldri har møtt før ettersom de tenker at det aldri vil få noen konsekvenser for dem.

29 år gamle Jenna fikk se det verste sosiale medier har å by på  da hun fikk utallige hatefulle kommentarer etter at hun la ut dette bildet:

 

Kan du skjønne hvorfor?

«Jeg fikk blant annet en melding der en person ikke kunne forstå hvordan jeg kunne være sammen med en så vakker fyr. Jeg ble så sjokkert,» skriver Jenna i et innlegg på Instagram, som nå har blitt lest av hundretusentalls mennesker.

I bildet ser du Jenna sammen med sin 2 år eldre ektemann, Drew.

Jenna arbeider som bryllupsfotograf, mens Drew jobber innenfor trening og helse.

Det lykkelige paret hadde tatt noen nydelige bilder sammen på stranda sammen, og selv om bildene kun viser kjærlighet, ble resultatet at Jenna mottok mengder med hatemeldinger fra fremmede.

De mente at det var helt ubegripelig at en «tjukk» jente som henne kunne være sammen med en så veltrent mann som Drew.

 

Før dette hadde Jenna aldri tvilt et sekund på forholdet deres, men plutselig begynte de mørke tankene å surre i hodet hennes: «Hvorfor skal jeg, en kvinne med kurver, få ham? I hodet mitt kan jeg tenke og føle at jeg ikke er verdig ham fordi jeg ikke er tynn,» skriver hun.

Men til tross for alle disse stygge kommentarene har hun fått utrolig mange støttemeldinger, og ikke minst fått støtte og kjærlighet fra ektemannen, Drew.

«Denne mannen har omfavnet hver kurve, kilo og grop i ti år, og har alltid minnet med på om at jeg er vakker selv når jeg selv tenker noe annet,» skriver Jenna.

 

Denne gangen bestemte hun seg for at disse nettmobberne skulle komme unna med de stygge, unødvendige kommentarene, og Jenna gav dem klar tale til svar:

«Ja, lårene mine rører hverandre, armene mine er store, og baken min stikker ut, men det finnes så mye mer av meg å elske, og jeg valgte en mann som kan håndtere alt det (og mye mer)!»

 

Noen folk eier virkelig ikke folkeskikk på nettet, og gjemmer seg bak anonymitet i kommentarfeltene når de skriver stygge ting. Jenna er en vakker kvinne, som ikke har noe å skamme seg over ved siden av sin veltrente kjæreste – de to ser ut som et ekte stjernepar!

DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også støtter Jenna, og er imot nettmobbing og hat!