Her TROSSER prins Harry og Meghan Markle de kongelige reglene. GRUNNEN er hjertevarmende!

933

Prins Harry og Meghan Markle er på offentlig besøk i Australia i disse dager, og de stopper mer enn gjerne for å hilse på barna som vil møte dem. Men én gutt tok pusten fra alle da han strakte ut armene for en klem!

Å være en del av det britiske kongehuset betyr at man har mange mennesker man må møte, og like mange regler man må holde seg til når man gjør det. Men det visste jo ikke fem år gamle Luke som har Downs syndrom.

Så, da prins Harry satt seg ned for å hilse på Luke, fikk han plutselig en uventet bamseklem – som han mottok med et stort smil og en god klem tilbake.

 

Men Luke var ikke helt ferdig med den snille prinsen.

 

Han liker tydeligvis skjegget og det røde håret hans, for han strekker raskt ut hånden for å kjenne på det. Når Meghan kommer bort og setter seg ned, tar det ikke lang tid før han slenger armene om halsen hennes også. Man kan regelrett se hjertet hennes smelte der hun sitter med 5-åringen i armene, og det er ingen tvil om at de to kommer til å bli noen fantastiske foreldre selv i vår!

 

Prins Harry møtte også på en annen ung jente på turen som var oppløst i tårer over å se helten sin i egen høye person. Hun gråt og gråt, og da Harry så henne gikk han like gjerne bort for å gi henne en trøstende klem.

 

Han er jammen sin mors sønn, og Meghan har et hjerte av gull! SE den hjertevarmende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes det var godt å se de kongelige dele ut en klem og to til sine unge fans!