Gunhild Stordalens emosjonelle film fra sykesengen – og en VIKTIG beskjed:

918

Både Gunhild og Petter Stordalen har nylig publisert en rørende video på sine Instagram-sider, der de deler et rørende innblikk i forholdet deres under den vanskelige sykdomstiden.

Gunhild har siden 2014 kjempet offentlig mot den dødelige autonome bindevevssykdommen diffus kutan systemisk sklerose, og har inspirert tusener av mennesker gjennom sin åpenhet og styrke.

I den rørende videoen på Instagram (se den nedenfor) ser vi hvordan en stadig positiv Petter Stordalen barberer hodet hennes mens hun ligger i sykesengen.

«Hvis du sier at jeg ser fin ut nå så er det beste dokumentasjon på at ektemenn de lyver,» sier hun i filmen, og får klart svar fra Petter: «Nei, ikke faen. Du ser faen meg ti år yngre ut. Du ser ut som en tenåring som har shavet seg. Det var jævlig kult!»

 

Til videoen skriver hun følgende viktige beskjed:

«Du kan ikke alltid velge kampene dine, men du kan velge hvordan – og med hvem – du utkjemper dem <3»

Disse ordene varmer, inspirerer og gir håp til de som kanskje trenger det mest. Gunhild viser en enorm styrke selv i de vanskeligste tider, og vi kan ikke gjøre annet enn å se opp til henne! SE videoen selv nedenfor, og DEL gjerne budskapet hennes med vennene dine på Facebook!