Mammaen ser at legen oppfører seg snålt. Hans neste steg får henne til å rive frem kameraet!

539

Alle foreldre kan kjenne seg igjen i hvor vondt det er å ha et sykt barn. For noen kan dette bety uendelig lange timer på sykehuset, der hele familien er bekymret, redde og slitne.

Alt denne familien håper på er å få noen gode nyheter. Heldigvis så er legen Chima Matthew på vakt denne dagen.

En av familiens døtre har tilbrakt mye tid på sykehuset etter å ha vært syk lenge, og søsknene hennes er svært bekymret for søsteren sin.

Disse stundene kan være svært vanskelige for en lege å håndtere, men Chima visste nøyaktig hva han skulle gjøre for å gi jentene en hyggeligere opplevelse.

Så snart han kommer inn til familien kjenner han spenningen i rommet, og skjønner at han må muntre opp familien, og få dem til å senke skuldrene litt.

Han utveksler noen korte ord med mammaen om datterens tilstand, så tar han frem mobilen – og setter på musikk.

Han legger mobilen ned med den syke jenta, så ba han opp de tre søsknene til dans!

På denne måten fikk mammaen seg en god latter mens hun filmet det hele, og søsknene skjønte at det ikke bare var skummelt å være på sykehus – man kunne ha det fint også!

Til tross for at legen kun rakk å danse i noen minutter før han måtte løpe videre, gjorde det underverker for hele familien. Legen hjelp dem til å finne litt glede i en tung hverdag, og det er noe de aldri kommer til å glemme!

SE den herlige videoen nedenfor, og DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook!