Bussjåføren får øye på noe som løper langs veien. Når hun ser hva det er BRÅBREMSER hun!

1610

Bussjåføren Irena Ivic fra Milwaukee, USA, ante fred og ingen fare da hun kjørte passasjerene sine på den vanlige ruten sin. Så skjedde det utrolige.

Klokka var bare 8 da Irina fikk øye på en liten skikkelse vandret langs motsatt side av veien. Da hun kom kjørende nærmere kunne hun knapt tro sine egne øyne.

 

Det var en liten baby! 

Det lille barnet på bare 19 måneder var helt alene, og det var ikke en eneste voksen å se nær ham. Gutten var barfot og hadde bare på seg en tynn drakt ute i minusgradene.

 

Irina skjønte øyeblikkelig at hun måtte handle raskt før gutten kom til skade, frøs i hjel eller ble funnet av mennesker som ikke ville ham vel. Hun stanset bussen øyeblikkelig, og løp over veien på tross av bilene som kom mot henne.

I videoen nedenfor ser vi at den lille gutten har stanset, og står rolig å venter på henne. Det er som om han skjønner at Irina er snill og til å stole på!

Hun plukker ham opp og bærer ham inn i bussen hvor hun og de andre passasjerene varmer ham opp og kontakter myndighetene. Det tar ikke lang tid før den utslitte babyen sovner i armene til Irina, og det er tydelig at han føler seg trygg.

 

Det antas at mammaen til gutten skal ha slitt med sin mentale helse i øyeblikket da babyen kom seg ut, og han er nå trygg boende hos pappaen sin istedenfor.

Du kan se hele videoen fra hendelsen selv nedenfor. En ting er i hvert fall sikkert: hadde det ikke vært for Irina så kunne denne historien hatt en tragisk slutt, og vi hyller henne for den raske reaksjonen hennes! Håper det alltid finnes gode mennesker som Irina der ute når vi trenger dem som mest… DEL hvis du er enig!