Kunden tafser på den 21-årige servitrisens rumpe. 3 sekunder senere får han NØYAKTIG som fortjent!

970

Ingen skal måtte tåle å bli seksuelt trakassert, uansett alder, kjønn, yrke eller hvor mye hud man viser – det burde være selvsagt!

Dessverre finnes det så altfor mange idioter – og oftest menn – som mener de har full rett på andre menneskers kropper. Etter #metoo-bevegelsen har heldigvis dette problemet fått mer oppmerksomhet, men det finnes fremdeles de som tror at de kan slippe unna med seksuell trakassering og objektifisering av kvinner. Mannen i denne videoen hører til i denne lavpannede gruppen.

Den 21-årige servitøren står å jobber sent en lørdagskveld da mannen i rød t-skjorte går forbi henne og stryker henne bevisst over rumpa mens han later som ingenting. Det den tøffe servitøren gjør da har fått MILLIONER til å hylle henne!

Hun kjenner hånden til mannen på baken sin, og nekter å la ham slippe unna med slik nedverdigende oppførsel. Hun tar et skikkelig tak i nakken hans og slenger ham ned på en stol, mens han later som om det hele var en misforståelse og han bare kom borti henne. Heldigvis beviser overvåkingskameraet det motsatte!

 

Det er ingen tvil om at denne idioten har kommet unna med dette før med andre kvinner, og at dette bare er første gangen han har blitt fersket på kamera. Trist nok viser oppdateringer at han har både kone og barn..!

Nå håper vi at han i alle fall vil tenke seg om to ganger før han gjør noe slikt igjen, og at andre kvinner vil la seg inspirere til å si høyt ifra om de opplever noe lignende!

Dette skal ALDRI aksepteres og hører ikke hjemme i et sivilisert samfunn! SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at han fikk som fortjent!