20-åringen blir sendt hjem fordi han har på seg shorts. Når han returnerer får alle HAKESLEPP!

373

Joey Barge fra Buckinghamshire i England er 20 år gammel, og arbeider som telefonoperatør på et kundesenter.

England står midt oppi en varmebølge, og Joey tar på seg en shorts for å klare å holde ut i varmen. Men når han møter opp på jobb, får han øyeblikkelig kjeft av sjefen, som sender han hjem for å skifte til en langbukse. Kontoret har nemlig en streng kleskode, der menn til enhver tid må ha på seg langbukser – selv om kontoret har en temperatur på over 30 grader.

Den unge mannen aksepterer ikke kritikken: Han kikker rundt seg å se at de kvinnelige kollegene hans sitter med bare ben i luftige skjørt og kjoler. Så, når han kommer hjem får han en genial idé:

Han roter gjennom morens klesskap, og finner en kort kjole.

Når Joey møter opp på jobb igjen, har ikke sjefen ord. Hele kontoret blir målløse når han står der i den svarte og rosa kjolen. Snart får sjefen hans summet seg nok til å atter en gang sende ham hjem – men stuntet hans førte til en liten suksess for hele kontoret:

«På grunn av det nåværende ekstremt varme været, har vi kommet til enighet om at menn på kontoret nå har lov til å gå med 3/4- lengde på buksene. Disse kan ikke ha noen spreke farger, men skal kun være sorte, mørkeblå eller beige,» står det i en e-mail som blir sendt til alle de ansatte.

Joey er fra nå av kontorets store helt. Det er tross alt på grunn av ham at hans mannlige kolleger nå også kan kjøle seg ned litt i varmen.

DEL denne morsomme genistreken med vennene dine på Facebook!