Mennene ble HÅNET for romansen sin. 25 år senere får dette bildet hele verden til å smelte!

277

Det var på begynnelsen av 90-tallet da Nick Cardello og Kurt English møttes for første gang. Dette skulle bli begynnelsen på en kjærlighetshistorie utover det vanlige.

De to møttes på fest, og de falt for hverandre med det samme. Men menneskene rundt dem mislikte forholdet, og sa stadig til dem at romansen mellom dem «bare var en fase». Dette nektet paret å akseptere, og nå, 25 år senere, har de bevist alle feil – og de får nå støtte og kjærlighet fra hele verden!

For selv den dag i dag blomstrer deres kjærlighetshistorie, og paret har nå vært gift i ni år. Så, for å gni det inn hos de som tvilte på dem, bestemte de seg for å gjenskape et bilde de tok for 25 år siden, da de nylig hadde blitt sammen.

Grunnen til at de ville legge ut bildet åpent på sosiale medier, var for å være forbilder og kunne vise mangfoldet blant mennesker for dagens ungdommer.

«Vi trenger flere slike bilder slik at de unge i dag får positive forbilder,» forteller Nick.

Men paret hadde aldri forventet den overveldende responsen de fikk. Bildet spredte seg som ild i tørt gress over nettet, og snart fikk de lykkeønskninger og støtteerklæringer fra hele verden, fra Irland til Nigeria!

«Vi kunne aldri noensinne ha forestilt oss den utrolige reaksjonen som vi mottok,» forteller Nick videre.

Kjærligheten er virkelig størst av alt, og vi ønsker å føye oss inn i rekken av de som applauderer og støtter Nick og Kurt. DEL dette med vennene dine for å vise at du støtter dem du også!