Kvinnen ser på mobilen og krasjer inn i en MC. Da ser politiet RØDT og gjør det eneste rette!

2483

Når man kjører bil har man kun to ting å holde øye på: Veien og dine medtrafikanter – mobilen og andre distraksjoner kan bare legges bort!

Dessverre er det mange som «glemmer» dette, eller bare ikke bryr seg. Problemet er bare at det kan gå fryktelig galt fryktelig fort, og om man ikke er fokusert kan man skape store skader, eller i verste fall drepe noen.

Én person som nesten opplevde dette, er motorsyklisten Mike:

«Jeg var på vei opp motorveien, og det pøsregnet, når en kvinne i en stor SUV plutselig slengte seg inn i min fil. For å unngå en skikkelig smell måtte jeg måtte jeg legge ned motorsykkelen min i fart, slik at vi skled langs den våte veien – og unngikk akkurat en kollisjon.

Mens jeg kjemper for å få opp min 300 kg tunge Harley Davidson som ligger på veien, ser jeg en politibil komme med blålysene på.

Politimannen ruller ned vinduet og spør om jeg er OK. Jeg nikket og han gasset på mot kvinnen i bilen, som hadde mobilen mot øret og pratet i telefonen.

Han beordret henne til å stanse og bli der hun er, tar en U-sving mot meg, går ut av politibilen, og hjelper meg å få opp den tunge motorsykkelen.

Han finner en regnjakke til meg fra bagasjerommet, og ber meg bli med ham bort til kvinnen.

Politimannen tvinger kvinnen ut av bilen og lar henne stå der i regnet en stund slik at hun blir gjennomvåt.

Han gav henne en real utskjelling, og var fly forbannet over at hun hadde risikert livet mitt. Så skrev han ut en bot på 3000 kr, og gav henne en anmerkning på uaktsomhet i trafikken.

Deretter fikk han henne til å be meg om unnskyldning.

Når politimannen var ferdig med henne, lot han meg beholde regnjakken, slik at jeg kunne komme meg hjem uten å bli søkkvåt.

Det viste seg at han til vanlig arbeider som MC-politi, så han visste hva motorsyklister gjennomgår på daglig basis.

Min respekt for politifolk vokste stort etter denne dagen!»

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook, om du også mente politiet gjorde helt rett!