Kvinnen tar en selfie med hesten. Da oppdages detaljen som AVSLØRER dyreplageriet!

4716

Det som får meg til å se rødt er når noen kaller seg dyreelskere, men synes likevel det er helt greit å drive med dyreplageri.

Denne 22 år gamle kvinnen fra England er en ambisiøs hobbyrytter, og kaller seg selv en «hesteelsker». Det kunne ikke vært lenger fra sannheten.

Det var hun selv som la ut bildene fra deres seneste ridetur på Facebook, og på bildene gliser kvinnen fra øre til øre.

Men det var ikke kvinnen selv som ble lagt merke til på bildene. Dyrevenner kikket nærmere på hesten, Thor, og gjorde snart en fryktelig oppdagelse, til tross for at kvinnen hadde prøvd å skjule det med et dekken.

Dekkenet på hestens bakpart skjuler nemlig at hestens bakpart er skjelett-aktig, og at beina stikker ut. Når dyrevennene så dette i selfien hun la ut av seg selv og hesten, ringte et dusintalls mennesker til dyrevernsorganisasjoner.

Det var organisasjonen RSPCA (Royal Society for the Cruelty to Animals), som svarte på henvendelsene, og bestemte seg for å komme til bunns i saken.

Selv sier inspektøren, Suzie Smith: «Thor så utrolig tynn ut, og beina stakk ut av kroppen hans. Han var tydelig syk, og etter at en veterinær undersøkte ham bedømte han hestens kropp for å være en 0 på en skala til 5.»

Den 22-årige kvinnen, som er Thor’s eier, ble stilt for retten for å ha påført hesten unødvendig lidelse ved å ikke få ham undersøkt av en veterinær og gitt ham behandling. I tillegg gjorde hun noe verre: Bildene viser tross alt at hun red ham i mens han var i en så svak og syk tilstand.

Som straff fikk kvinnen 4000 kr i bot, 260 timers samfunnstjeneste, og et forbud om å ha hester i 10 år.

Thor selv ble tatt godt vare på etter dette marerittet, og fikk lang tid til å rehabiliteres på et dyrehjem. Han fikk medisinene han trengte, og ble bedre og bedre for hver dag.

Nå nyter Thor et liv uten smerter, og han har masse energi nå som han får tilstrekkelig med mat igjen.

Hvordan denne kvinnen som kaller seg en «hesteelsker» kan ha mishandlet hesten sin på denne måten skjønner jeg bare ikke. Heldigvis får Thor nå alt han trenger av mat, frihet, og kjærlighet. DEL hvis du også står på dyrenes side!