Hemmelig fotografert: Pappaens reaksjon mot en gammel kvinne i nød spres VERDEN rundt!

2700

Det har skjedd med de fleste av oss en eller annen gang: Det er tomt for mat hjemme, og du står ved kassen på butikken for å betale for all den nye maten din – så blir kortet ditt avvist.

Det er så pinlig, og man prøver igjen og igjen, men til ingen nytte. Det er bare ikke nok penger på kortet…

Det var dette som skjedde en dag den australske småbarnspappaen, Ryan O’Donnell, var ute og handlet med barna sine. Han hadde akkurat betalt for varene sine og skulle til å forlate butikken da han så menneskene i køen som sukket utålmodig bak en krøket gammel kvinne.

Kvinnen prøver å betale for maten sin med et kort, men det blir avvist – hun har ikke nok penger. Da bestemmer Ryan seg for å gripe inn:

«Jeg gikk bort til kassereren og spurte hvor mye det kostet,» forteller han. «Hun sa 44 dollar (270 kr), så jeg gav henne 50 dollar (310 kr) for varene.»

Den gamle kvinnen ble utrolig takknemlig og takket ham igjen og igjen. Hun ville vite hva han het, slik at hun kunne betale ham tilbake, men han svarte bare: «Ikke tenk på det! Ha en fin dag!»

Det ingen av dem visste var at en kunde hadde sett hele hendelsen, og tatt et bilde av denne pappaens gode gjerning. Senere ble bildet lagt ut på Twitter, og før kvelden var omme var Ryan blitt en helt på nettet. Men for Ryan selv var dette bare «noe småtteri» som foreldrene hans hadde lært ham som ung: Man skal hjelpe andre – så godt man kan og så ofte man kan! Og nå har barna hans lært det også – de så tross alt hendelsen med egne øyne!

Jeg synes det er fantastisk at Ryan gjorde dette for den gamle kvinnen, men også at barna hans var der til å lære av det! Om noen år så kommer de til å gjøre det samme i en slik situasjon, og vil være med på å gjøre verden til et litt bedre sted.

DEL hvis du også synes at slike gode mennesker fortjener å bli sett slik at de kan inspirere andre!