16. juli 2024

Han hører skrik fra huset og sparker inn døren. Der finner han den bortførte kusinen sin BLODIG

Det er generelt en dårlig idé å ta saken i egne hender, og politiet fraråder alle fra å gjøre det. Men noen ganger er det rett og slett ingen annen utvei.

Den 29 år gamle alenemammaen Bethany Arceneaux ble brutalt kidnappet av sin eks-kjæreste mens hun satt i bilen sammen med sin 2-årige sønn i baksetet. Kidnapperen er også sønnens far.

Bethany’s kollega ble vitne til hele den traumatiske hendelsen, og så mannen storme imot bilen til 29-åringen. Han slepte den skrikende Bethany ut av førersetet mens kollegaen hennes løp mot henne for å hjelpe.

Når hun kom frem skrek Bethany til henne at hun måtte ta barnet, og det rakk hun akkurat før mannen kjørte avgårde med henne.

Tre dager gikk, og familien så seg lei på at politiet ikke gjorde nok for å finne henne. Eks-kjæresten som sto bak kidnappingen hadde besøksforbud fra å se henne og sønnen ettersom han hadde vært voldelig mot dem før.

Flere spor ledet til et tips om at de kunne befinne seg i et forlatt hus ikke så langt ifra hvor mannens bil hadde blitt funnet, men politiet hadde ikke sjekket det enda. Da tok familien saken i egne hender – hvert minutt teller i slike situasjoner.

Seks av Bethanys familiemedlemmer dro til huset, sammen med naboer og venner. Snart hørte de desperate skrik fra en stemme de kjente igjen.

Broren til Bethany sparket inn døren, og de ble vitne til noe som var langt verre enn de kunne forestil seg.

Fremfor familien knivstikker eks-kjæresten henne med all sin kraft. Det er tydelig at han vil drepe henne.

Bethanys kropp er blodig, og hun skriker i panikk og dødsangst. Livet hennes vil snart ikke være til å redde. Uten å tenke tar ett av familiemedlemmene frem en pistol de hadde tatt med seg i selvforsvar, og skyter eks-kjæresten.

Bethany var hardt skadd men overlevde heldigvis den forferdelige hendelsen. Ingen av familiemedlemmene fikk noen straff for å ha skutt mannen, da det ble sett på som nødvendig i den livstruende situasjonen.

Dette er en helt fryktelig hendelse, men det viktigste for Bethany nå er at hun overlevde og fortsatt kan være der for sønnen sin. Hadde det ikke vært for at familien grep inn ville hun ikke ha vært i live i dag.

Jeg synes at familien gjorde det riktige! Det handlet jo tross alt om å redde liv, og politiet tok ikke saken alvorlig nok. DEL hvis du er enig!