77-åringen tar ut penger når 3 unge menn plutselig angriper henne. Det skulle de IKKE ha gjort:

2776

Man står ofte kanskje i fare for å gre alle tyver over med en kam, men det skal sies at det finnes store forskjeller på folk også her. Om en mor stjeler et brød for å mate barna sine er det én ting, men om man stjeler fra de svake for å sin egen grådighets skyld er det en ganske annen.

Disse 3 unge mennene trodde de sto ovenfor et lett bytte da de så 77 år gamle Winifred Peel taste inn PIN-koden sin i minibanken i Liverpool, England.

Så feil kan man ta.

De tre mennene angrep henne, men den eldre kvinnen nektet å la seg herse med. Lynraskt grep hun tak i i kragen til den nærmeste mannen, og dunket hodet hans tre ganger mot bankautomaten – hardt!

 

De tre mennene, Piper Dumitru, Florin Geblescu og Felix Stoica, rømte sin vei, men ble snart fanget av politiet og fengslet for ransforsøk.

Det viser seg at de tre hadde kjørt til Liverpool fra Manchester for å rane personer de mente var «enkle mål».

Slik ble saken forklart i retten:

«Den fornærmede (Winifred Peel) fikk følelsen av at noe var galt. En mann knuffet til henne slik at hun mistet balansen, og da hun så opp på ham kjente hun ham igjen – hun hadde sett ham ved banken tidligere. 

 

Winifred måtte reagere raskt da hun innså at hun holdt på å bli ranet. Mannen som hadde dyttet henne sto nå ved minibanken og holdt på å ta ut 2000 kr fra kontoen hennes. Da gikk fortvilelsen hennes over til vrede. 

Hun grep tak i kragen hans og smalt hodet hans tre ganger i bankautomaten mens de to andre mennene prøvde å stoppe henne. Da kom politiet til stedet i en farlig fart.» 

Heldigvis ble de alle fanget!

 

Dette forteller Winifred selv om hendelsen:

«De bryr seg jo ikke om hvordan dette ville påvirke meg. Jeg vil definitivt si at dette har forandret livet mitt. Jeg kommer aldri til å ha den tilliten til mine medmennesker som jeg hadde før.»

 

Heldigvis er de nå bak lås og slå, og man må bare applaudere Winifred for at hun klarte å stanse 3 unge, veltrente menn!

Winifred sier at grunnen til at hun klarte å stoppe dem er at hun trener fire ganger i uka og at alder tross alt bare er et siffer. For en superkvinne! DEL hvis du også synes det!