Marcus hører noen tenåringer som ler av noe på toalettet. Når han ser hva som skjer, tar han en MODIG avgjørelse

228

En ting er sikkert her i livet – og det er at vi alle blir eldre, dag for dag. Jeg har blitt oppdratt til å respektere de som er eldre, og det har også mange andre blitt. Mannen i denne historien gjør også det, og nå hylles han som en hverdagshelt på nettet.

Marcus Pass, fra Tennesse, USA, var på sin favorittrestaurant for å spise lunsj. Før han fikk maten, gikk han en tur på toalettet. Inne på toalettet så han noen ungdommer som sto og lo, og det tok ikke lang tid før han innså hva som skjedde.

toalett1

Inne i en av båsene satt en eldre mann som ikke klarte å reise seg selv. Han var for svak i bena til å klare å reise seg, og å stå selv utenfor båsen.

Da ba Marcus ham om å åpne døren slik at han kunne hjelpe ham.

toalett2

Mannen låste opp døra, og Marcus hjalp ham opp på bena, dro på ham buksene og tok på ham beltet. Den eldre mannen skjemtes med tårer i øynene, men ga Marcus en lang, varm klem.

 

[adsense2]

 

De ristet hender og Marcus gikk rett til tenåringene og sa at de måtte be om unnskyldning, før han satte seg ned for å spise lunsjen sin.

 

toalett3

Historien til Marcus har blitt delt over 45 000 ganger siden han la det ut på Facebook, og i kommentarfeltet finner man mennesker fra hele verden som takker ham.

Gjerne del denne historien med vennene dine på Facebook!