Alle går forbi den hjemløse gutten i -15ºC: 2 timer senere dukker hjelpen opp fra uventet hold!

328

Dessverre finnes det mange barn og unge som ikke får en god oppvekst. Trygghet, kjærlighet og omsorg er nøkkelord her, og under dette ligger det å ha et tak over hodet, varme klær, og tilgang til mat og vann. Det har ikke denne gutten.

Videoen nedenfor er en del av et sosialt eksperiment i New York, hvor en ung gutt står i bare en t-skjorte på gata i 15 minusgrader.

I hele to timer står eller ligger han å hakker tenner i den bitende kulden. Ingen snakker med ham, ingen stanser og spør om det går bra, og ingen ringer etter hjelp.

Helt til den uventede helten plutselig dukker opp.

Gutten ligger å skjelver inni en søppelsekk da en hjemløs mann ser ham. Reaksjonen hans er øyeblikkelig langt mer medmenneskelig enn hva som har blitt sett hele dagen.

Med lange, raske skritt er han snart borte hos gutten. Han bøyer seg ned, river av seg sin egen boblejakke og legger den om skuldrene til den skjelvende tenåringen. Han graver ut det lille han har av penger i lomma, og gir det til gutten, og gir ham en klem – for en mann!

Tenk på det: En mann som ikke eier en verdens ting selv, gir fra seg alt som kan hjelpe ham å overleve til neste dag for å hjelpe en stivfrossen ungdom han aldri har møtt før. Det er nok til å få meg til å gråte…

Alle som hjelper barn og dyr fortjener en spesiell plass i hjertene våre. SE den rystende videoen nedenfor, og DEL for å hedre dette fantastiske mennesket!