Hun reddet den lille utsultede babyen. SLIK ser han ut idag – for en utrolig forvandling!

696

Hope levde på gatene i Nigeria. Han var omringet av ormer, på kanten til å sulte ihjel og hadde blitt kastet ut av samfunnet hun bodde i fordi han ble anklagd for å være en «heks». 

Nå kan vi se nye bilder, delt av Anja Ringgren Loven, som adopterte han. De nye bildene viser den utrolige forvandlingen han har gjennomgått etter bare noen uker.

hop1

Anja Ringgren Loven er dansk og filantrop. Dette bildet ble delt rundt i verden i enden av Januar. Anja gir Hope vann, og håp.

hop2

Hope ble forlatt av familien fordi de trodde han var en heks, og ble funnet på gatene av Anja (her er de avbildet sammen).

hop3

Den utrolige forvandlingen: Dette bilde ble publisert to måneder etter Hope ble funnet, og viser hvor mye helsen hans allerede forbedret seg.

hop4

hop5

[adsense2]

Anja sier hun først så problemene med overtro i Nigeria når hun reiste der for tre år siden og møtte barn «som hadde blitt torturert og nesten slått til døde fordi de ble anklagd for å være hekser, og derfor ble overlatt alene på gata.»

hop6

«Tusenvis av barn blir anklagd for å være hekser og vi har begge sett tortur av barn, døde barn og redde barn», skriver Anja på Facebook, sammen med et bilde av at hun mater en ung gutt. Hun håpte på å få donasjoner til å betale alle regningene for medisinene barnet måtte ha.
«Men alle pengene kan vi, bortsett fra å gi Hope den beste behandlingen han kan få, også bygge en legeklinikk og redde mange andre barn fra samme tortur!», sa hun.
Anja driver et senter for barn hvor gir barn medisinsk hjelp, mat og skoleundervisning. Hun og ektemannen, David Emmanuel Umem, begynte å bygge barnehjemmet i Januar.

Anja er en fantastisk person, og det er så fint å se bildene av Hope nå som han har kommet seg. 
DEL dette om du er enig i at INGEN barn skal bli forlatt, sultet og torturert!