Hun tilbragte 6 år på barnehjem uten besøkende. Alt hun trengte var EN person!

304

Det er vanskelig å forestille seg at noen barn vokser opp og føler seg uønsket, men dessverre var det nettopp dette som var tilfellet for en ung jente som heter Danica. 

Danica ble født med en sjelden sykdom som heter Treacher Collins syndrom – en tilstand som påvirker utviklingen av ben og andre vev i ansiktet. Ved 6 årsalderen var et ukrainsk barnehjem det eneste hjemmet Danica noensinne kjente til. Under disse seks årene hadde ikke en eneste person kommet for å besøke henne – til Thom og Tami Wetmore så henne. Paret, fra Texas, visste i det øyeblikket de så henne at Danica tilhørte familien.

dan1

På grunn av hennes tilstand savner Danica flere bein fra hennes ansikt og hun er også døv. På grunn av dette visste Danica at hun trolig kom til å bli kastet ut på gaten når hun ble eldre. Paret Wetmore var ikke fremmede for Treacher Collins, for deres datter Juliana hadde også sykdommen.

[adsense 2]

Julianas tilstand var mye alvorlige – når hun ble født savnet hun 40% av beina i ansiktet. Like etter fødselen trengte Juliana plastisk kirurgi for å åpne hennes venstre øyne, og for å åpne en luftvei slik at hun kunne puste. Jo mer Juliana vokser, jo større er risikoen for at et hull åpnes i hennes skalle, som krever benimplantat. Foreldrene sier at hun er lagd av «ren kjærlighet, hun elsker alle. Hun dømmer ingen. Hun ser ikke noen som annerledes». The Wetmors kjærlighet til Juliana hjalp dem også å åpne sine hjerter for Danica, og den dag idag, er begge jentene 12 år gamle og lever lykkelige sammen som søstre.

Diana og Juliana forteller sin historie i videoen under. DEL denne fantastiske historien med vennene dine på Facebook!