Tårene fosser når den irske presten begynner å synge: Dommeren roper: «Det BESTE jeg har hørt!»

53540

Det er en god grunn til at ordet ‘talent’ kan bli byttet ut med ‘gudegave’ – og svaret på det får du i videoen av denne irske presten som synger ‘Everybody Hurts’ av REM under talentkonkurransen i England!

Fader Ray Kelly er nemlig begavet med en stemme selv englene misunner, og han har nok gledet kirken sin i mange år med dette talentet. Nå er han derimot klar for den store scenen på Britain’s Got Talent, og reaksjonen er noe vi aldri har sett maken til fra publikum.

Presten synger så vakkert at han får både dommere og publikum til å reise inn i seg selv, og føle så utrolig mye. Derfor, når han avslutter sangen, blir han plutselig møtt med noe helt uventet – stillhet.

Ingen rører en muskel, men sitter kun med tårer i øynene, helt til den strengeste dommeren, Simon sakte reiser seg fra stolen sin – og gir presten en stående applaus.

Det er som om salen eksploderer, og plutselig er alle på beina og applauderer av all makt! Dette har ingen vært vitne til før!

SE den fantastiske reaksjonen til publikum og dommerne i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også ble imponert!