10-åringen har autisme, men står uredd på scenen: Etterpå GRÅTER han av dommernes klare tale!

2479

Noen ganger finner man talenter som virkelig sjokkerer. Man kan knapt forestille seg å ha et slikt talent selv, men for 10-årige Calum Courtney er dette en realitet. Men det har ikke bare vært lett…

Calum har nemlig autisme, noe som kan gjøre helt hverdagslige ting mye vanskelige for ham å ta del i eller forstå seg på. Han sliter med skolen og har vanskeligheter med vennskap og forhold til andre, men til gjengjeld gjør diagnosen ham totalt uredd når det kommer til å synge av full hals foran en hel sal av fremmede mennesker.

Heldigvis har han alltid familien sin i ryggen, og de oppmuntrer, støtter og veileder ham gjennom alt:

«Vi beskriver autismen hans til ham som en form for superkrefter, i at det tar kanskje litt fra andre områder, men gir ham superkrefter i form av sang og musikk,» forteller mammaen. «Han elsker hvordan det føles, og å høre tonene i sin egen stemme når han synger!»

Han dukket nylig opp på TV-skjermen i England da han deltok i programmet Britain’s Got Talent, sjokkerte både publikum, dommere og TV-seere da han begynte å synge den ikoniske Michael Jackson sangen ‘Who’s Loving You’.

Dommerne kan ikke gjøre annet enn å måpe, og forteller ham at de aldri har hatt en så stor reaksjon fra publikum på noen annen deltager før! Da blir det litt mye følelser for 10-åringen, og Calum begynner å gråte – slik at lillebror med en gang løper frem for å trøste!

SE opptredenen hans i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å støtte den modige gutten!