Tårene fosser fra 4-åringen når hun kommer ut fra McDonalds-doen. Da ser mammaen det GRUSOMME

2724

Det er tøft å la barna prøve ut ting på egenhånd – både for foreldrene og ungene – men det er godt for dem begge. Så når Nicoles 4-årige datter spurte om å få gå på toalettet på McDonalds alene, svarte hun ja.

Vesle Kaya tuslet fornøyd inn på toalettet, og mammaen ventet ved bordet bare noen meter unna.

Ingen kunne vite hva som skulle skje den lille jenta inne på toalettet.

Kaya forteller at hun skulle være en «stor jente» og gå på toalettet alene. Men idet hun skulle gå inn, gikk det to tenåringsjenter ut, fnisende.

Nicole så dem, men tenkte ikke stort over det før datteren kom ut igjen gråtende og sa at toalettsetet hadde gjort vondt. Hun hadde vondt i lårene og på baken, og mammaen ble øyeblikkelig med tilbake til toalettet for å undersøke.

Der skjønner hun hva som har skjedd.

 

Tenåringsjentene hadde festet superlim over hele dosetet, og lille Kaya hadde blitt sittende fast såpass at hun hadde revet av biter av huden når hun slet seg løs.

Nicole gikk øyeblikkelig til personalet og fortalte hva som hadde skjedd med datteren, og de håndterte situasjonen eksemplarisk. De sørget øyeblikkelig for å trøste Kaya og gav henne en fin ballong mens de kontaktet politiet og sjekket over toalettet.

Nå leter politiet etter tenåringsjentene som gjorde ugjerningen, og jeg håper virkelig at de får fatt i dem slik at de aldri gjør noe slikt mot noen andre igjen.

 

Etter hendelsen delte mamma Nicole opplevelsen på Facebook, slik at andre foreldre skulle være oppmerksomme og at dette ikke skulle skje noen andres barn.

Nedenfor kan du se Kaya selv modig fortelle hva som skjedde på McDonalds den dagen.

SE videoen og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook slik at de også blir advart!