Gutten redder gaupen fra skogbrannen: SE det nære vennskapet deres nå!

1356

Hjemme på kjøkkenet til familien Krause i Ohio, USA, kan man finne noe høyst uvanlig. En gaupe tar sats fra kjøkkenbenken og hopper mot halsen til familiens sønn!

Men det den gjør ville fått de fleste eksperter til å klø seg i hodet. Gaupen angriper ikke gutten – den kaster bare de store labbene rundt nakken hans for å få mer kos!

Historien bak dette uvanlige vennskapet er som tatt ut av en film:

Den unge gutten George Krause ble venner med det store kattedyret etter at han reddet den fra en skogbrann som liten.

 

Skogbrannen var nær huset hans, og unge George bestemte seg for å prøve å redde så mange dyr som mulig. Han løper mot flammene, uten å ofre en tanke på egen sikkerhet.

Snart ser han noe bevege seg i sidesynet: En vettskremt rådyrunge trenger tydelig hjelp, og han løfter det opp i armene og bærer det hjem.

Han sørger for at rådyrungen kommer seg trygt inn i huset, før han løper ut igjen. Snart kommer han tilbake igjen, da med en ny unge i armene – denne gangen en liten gaupe!

Nå foreldrene ser dyrene han har tatt med seg hjem blir de først bekymret for om gaupeungen kommer til å prøve å skade noen i familien eller det lille rådyret.

Men dyrene viser snart at de ikke trenger å være naturlige fiender, og bildet av dem har smeltet hjerter over hele verden.

 

Det er tydelig at de begge vet hvor heldige de er som ble reddet av George den dagen, og de tre har blitt venner for livet.

 

I videoen nedenfor kan du se hvordan George og gaupen (som nå har blitt mye større!) leker og koser seg sammen.

SE den søte videoen og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også elsker dyr!