Den gamle damen står i fare for å få bot på grunn av hagen sin. Da hun ser hvem som klipper gresset? RØRENDE!

786

Under sommeren 2015, ser fire unge brødre fra Texas på nyhetene da de ser en reportasje om en 75 år gammel dame som sto i fare for å få bot – på grunn av at gresset i hagen hennes hadde vokst for høyt. 

Selv om de aldri hadde møtt damen, som het Gerry, og solen stekte utenfor, bestemte de unge guttene seg for å låne bilen til foreldrene sine og klippe hele hagen til Gerry. De sa det var det minste de kunne gjøre.

«Det er en herlig sommerdag, vi har ikke fått passene våre til Hawaiian Falls (et svømmeanlegg) enda. Hva annet skal vi finne på? Vi kan like gjerne hjelpe noen,» sier Blaine, en av guttene som hjalp til med den fine gesten.

De trosset den stekende varmen og det høye gresset for å hjelpe den eldre damen i nød. Så fort guttene satte igang med jobben ble flere andre i nabolaget også med for å hjelpe til. Sammen klarte de å fikse hagen til den eldre damen på bare noen timer.

[adsense2]

Gerry sier hun ikke ofte er uten ord, men på denne dagen ble hun helt stum. Hun ble så rørt at hun tydde til tårene.
Etter gresset ble klipt sa Gerry at hun tenker å prate med dommeren om å få boten henlagt.

I videoen under kan du se når Gerry møter de fire brødrene, og se hvordan hun takker dem for den fine tingen de gjorde for henne.

Se videoen under og DEL denne rørende historien med vennene dine på Facebook!
Det er så fint å se hvordan disse unge guttene hjalp den eldre damen!