I årevis ble hun mobbet for kroppen sin. Men bildene hun tar 25 år senere gjør alle MÅLLØSE!

1783

Mobbing er ufattelig grusomt, og kan etterlate dype sår – i årevis etter at mobbingen har endt. De ødeleggende psykologiske konsekvensene etter flere år med trakassering kan til og med ta livet av ofrene.

Når Sarah Sapora fra New York var 13 år gammel, dro hun som mange andre tenåringer på sommerleir med flere av sine jevnaldrende. Ungdommene var ute å solte seg en dag, og Sarah ble nådeløst mobbet for hvordan den fyldige kroppen hennes så ut i bikini. Den 13 år gamle jenta ble helt ifra seg, og ville aldri oppleve slik grusom hets igjen.

Slik begynte Sarah å hate kroppen sin. Hun ville ikke lenger gå i bikini eller badedrakt, ville ikke bade eller vise hud. Hun tok med seg denne selvforaktelsen, usikkerheten og skammen inn i voksenlivet.

Men nå, 38 år gammel, har hun endelig fått nok av denne daglige torturen.

«Vi har bare én sjanse på dette dansegulvet vi kaller livet,» sier hun, og begynner sakte men sikkert å vise seg – hele seg – slik hun er, både på stranden og i bikini.

Hun begynte å skrive en personlig blogg der hun beskriver usikkerhetene og fryktene sine, og hvordan hun takler slemme kommentarer fra andre mennesker.

Og hun tar det enda ett steg lenger.

For å overkomme sin største frykt og verste barndomsminne, tar hun på seg en bikini, går på stranden og tar masse bilder av seg selv og legger dem ut på nettet – slik at alle kan se.

Men denne gangen var reaksjonene annerledes: Tusenvis av mennesker liker og deler bildene, og hyller Sarah for sin innsats som er med på å spre kroppspositivitet over hele verden!

Utrolig bra gjort av deg Sarah, vi støtter deg!

ALLE burde få føle seg bra i sin egen kropp, og vi er imot mobbing og kroppspress! DEL hvis du er enig!