22. juni 2024

Den hjemløse mannen vet at han skal dø snart. Men hans siste ønske treffer meg rett i hjertet!

Jenine-Lacette Dshazer var og handlet da han så en eldre, hjemløs mann sitte ute i kulden. I fanget hadde han en valp.

Det var åpenbart at han prøvde å varme valpen, og han så veldig ydmyk ut, syntes Jenine-Lacette. Det var rett før jul, og hun ville gjerne gjøre noe for å hjelpe ham.

Hun tok det hun hadde i bilen; toalettpapir, kattemat og en klut, og gikk bort til mannen for å tilby gavene.

Mannen var veldig høflig og ble glad for gavene, men framfor alt for å ha blitt behandlet som et medmenneske.

hjemlos1

De to begynte å prate, og den hjemløse mannen, Herbert, fortalte om livet sitt.

Han ble hjemløs etter en hjerteoperasjon som medførte komplikasjoner, og han ble liggende i koma. Før han ble syk, var Herbert en dyktig gitarist, og eide sitt eget verksted.

hjemlos2

Til slutt var legene nødt til å utføre en trakeostomi på Herbert, hvor et rør plasseres i halsen slik at han kan puste. Dette gjorde dog at Herbert så vidt kan snakke.

Det er ikke enkelt å være hjemløs, spesielt uten stemme. Han skriver lapper, men han blir ofte ignorert.

 

hjemlos3

Herbert reddet valpen, Baby, tre måneder tidligere, fra hennes tidligere eier da han så at hun ble slått med en lommelykt.

Eieren ga ikke fra seg valpen frivillig, og det ble bråk, men Herbert ville ikke forlate valpen hos mannen som slo henne.

Siden det har de vært uadskillelige.

 

hjemlos4

Herbert, som allerede hadde det tøft, fikk nylig vite at han bare hadde seks uker igjen å leve, siden kreften hans har spredt seg. Hans siste ønske var at noen skulle ta vare på Baby da han ikke kunne lengre.

Så Jenine-Lacette gikk gjem og startet en innsamling og bad om hjelp til å samle sammen penger både til et bosted for Herbert og Baby, hvor de kunne tilbringe sin siste tid sammen, og til en ny familie til Baby.

Pengene strømte inn, og snart fant de til og med en passende familie til Baby; en familie med barn og andre dyr, og en stor hage hvor hun kunne løpe rundt.

hjemlos5

Så inspirerende med en så stor gavmildhet og engasjement! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!