Kameraet filmer når tenåringen kaster kattungen i vannet av full kraft: Da dukker politiet opp!

2038

Jeg klarer faktisk ikke fatte og begripe hvordan noen mennesker ønsker å skade uskyldige dyr – og attpåtil kan le og flire av det! Denne tenåringen fra USA tøffet seg foran kompisene som filmet og kastet en liten kattunge så hardt han kunne uti et dypt vann. Men det var ikke bare vennene som så filmen..!

Garrett Haile hadde akkurat blitt 18 år gammel da den fryktelige videoen dukket opp på nettet. Videoen viser tydelig at han driver med dyreplageri, da han plukker opp en hjelpeløs liten kattunge etter nakken og kyler den ut i vannet av full kraft.

 

Kompisene må ha delt filmen med de andre vennene sine, for plutselig dukket den opp på sosiale medier, slik at Nicole Pinheiro kunne se den. Og da hun så hva som foregikk var det som om hjertet hennes frøs til is. Hun viste videoen til moren sin som brøt ut i tårer, og sa: «Jeg skjønner ikke hva som skjer med denne verdenen..!»

Dessverre er det altfor ofte slik at dyreplagere ikke får noen straff, så Nicole pønsket ut en bedre plan: hun delte videoen videre på sosiale medier, slik at flere kunne se den og melde fra til politiet.

Og det virket som bare det!

 

Snart ble videoen sett av flere tusener, og utallige mennesker meldte sin avsky til lokalpolitiet – og det fikk dem til å reagere lynraskt!

Like etterpå fant politiet navnet og adressen til dyreplageren, og kl. 08.00 på morgenen dukket de opp hjemme hos ham og arresterte ham for dyreplageri.

 

Nå takker politiet alle de som bidro til at arrestasjonen kunne skje: 

«Dette er et utmerket eksempel på almenhetens samarbeid, og det setter vi virkelig stor pris på. På grunn av alle meldingene vi mottok og informasjonen som ble delt med oss på sosiale medier kunne vi raskt etterforske, identifisere og gjøre en arrestasjon i dette tilfellet,» uttaler politisjefen i Patterson, Jeff Dirkse.

Så flott at gode mennesker jobber sammen for å forhindre at slike dyreplagere går fri! Dette viser også hvor verdifullt sosiale medier kan være når det blir brukt på riktig måte. Vi håper du DELER denne artikkelen med vennene dine på Facebook slik at de også får vite om dette!