5-åringen går inn på politistasjonen med skilt rundt halsen: GRUNNEN får politiet til å gråte!

1016

Når vanlige folk løper bort fra faren, løper politimenn og -kvinner mot den. Politifolk må oppleve så mye vondt hver dag, men gjør alt de kan for å sørge for å holde byen trygg. Men da en liten gutt kom inn med et skilt om halsen, skjønte de at dette ikke kom til å bli noen vanlig dag på jobben.

Til tross for at lille Jayden Hooker bare er 5 år gammel, hadde han likevel fått med seg den spente stemningen mellom innbyggerne i området hans og det lokale politiet. Han var redd for politiet og for å høre de høye sirenene deres om natten.

Men Jayden er ingen vanlig liten gutt.

 

Han tenkte som så: Hvis han var redd for politiet, kanskje de var redde for ham også? Det ønsket han jo ikke at de skulle være, så da bestemte han seg for å hjelpe dem på et vis.

Han gikk ned til mammaen sin og spurte om hun kunne kjøre ham til politistasjonen, slik at han kunne dele ut klemmer og søtsaker.

«Jeg er glad for at politiene har det bra. Jeg vil bare at de skal være trygge og jeg vil ikke at noen skal såre dem,» sier Jayden.

Med hodet hevet gikk 5-åringen inn på politistasjonen med et skilt rundt halsen der det sto: «Gratis klemmer». Betjentene inne på stasjonen kunne knapt tro sine egne øyne, men benyttet seg raskt av det fine tilbudet. Noen ble så rørt av Jayden at de måtte felle noen tårer.

 

For en fantastisk liten gutt som prøver å gjøre verden til et bedre sted! DEL gjerne denne historien med vennene dine hvis du også mener at vi trenger flere mennesker som Jayden her i verden!