Faren ser ut til å klemme sønnen sin. Men når kameraet zoomer ut ser du den rørende SANNHETEN!

1796

Det er ingen tvil om at fedre er superhelter. Og den unge pappaen George Dennehy er intet unntak – han har bare et handikap.

George har nemlig ingen armer, men det stopper ham ikke fra å løfte og leke med sønnen sin! Mens mange ville sett på det som et stort problem, ser George på det som en mulighet til å være kreativ og lære seg nye måter å håndtere hverdagen på.

Ved hjelp av sine føtter og sterke ben klarer faktisk George det meste, og det stopper ham i hvert fall ikke fra å tilbringe kvalitetstid med sønnen!

SE den flotte videoen av denne superpappaen sammen med sønnen sin nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook som en påminnelse om at man trenger ikke være perfekt for å være en perfekt pappa!