97-åringen søker blikket til prins Harry. Når han kjenner henne igjen kan han bare MÅPE

792

Den britiske prins Harry har beundrere fra over hele verden, og mange drømmer om å få møte ham. Han blir ofte sett på som svært folkelig og er særlig godt likt av barn. Men også en eldre dame har en helt spesiell plass i hjertet for den gode prinsen.

97 år gamle Daphne Dunn fra Sydney, Australia, hadde ventet i sju timer for å få treffe prinsen når han kom på besøk til hjemlandet hennes.

Men før møtet var hun veldig nervøs… Grunnen? Hun var redd for at han ikke skulle kjenne henne igjen fra sist gang de møttes, to år tidligere.

Prins Harry var i Australia for å reklamere for multi-sport-mesterskapet Invictus Games, der skadde eller syke militærtjenestepersonell og veteraner kan delta i forskjellige sporter.

Denne dagen regnet det fryktelig, men det hindret ikke australienerne å vente utenfor på prinsen.

Den nesten 100-årige Daphne møtte Harry utenfor Operahuset for to år siden da han var der for å besøke militæret. Da stakk hun seg ut fra folkemengden ved at hun hadde mangfoldige militærmedaljer på jakken. Blant dem var Victoriakorset – den høyeste utmerkelsen for tapperhet som en i det britiske militæret kan få.

Den fanget prinsens oppmerksomhet.

Han hadde kommet bort, og hun fortalte Harry at hun hadde mistet mannen sin, Albert Chowe, under 2. verdenskrig, og at hun nå bar medaljene hans for å hedre hans minne. Dette gjorde hun hver eneste gang militæret skulle ha noe form for arrangement eller oppvisning for å hedre de som døde i krig.

Prinsen ble forståelig nok dypt rørt av denne historien, og gav henne et kyss på begge kinn før han måtte gå videre.

Der og da visste de jo ikke at de skulle sees igjen to år senere.

Det viste seg at han husket dette første møtet med den gamle kvinnen. Faktisk så godt at han sto og måpte et sekund før han gikk rett bort til henne og gav henne en skikkelig god klem!

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook!