Passasjeren kaster en tomflaske ut av taxien. Da gjør taxisjåføren det ENESTE rette:

1438

Det er mye man kan irritere seg over når man er ute å kjører, og forsøpling er kanskje noe av det verste.

Folk som kaster søppelet sitt fra bilvinduet og ut i naturen bryter ikke bare loven, men har ingen respekt for verken miljøet, dyrelivet eller tryggheten til andre. Det virker heller ikke som de bryr seg når de får seg en og annen skjennepreken, og man lurer på hva som skal til for at de skjerper seg.

Vel, denne videoen har kanskje svaret.

En som virkelig hater folk som forsøpler er denne taxisjåføren fra Russland. Han står i kø med det som virker som en beruset passasjer, og da passasjeren kaster tomflasken sin ut av bilvinduet ser sjåføren rødt.

Russeren stanser bilen helt, går ut og plukker opp flaska, og legger den i bilen igjen. Så tar han ut den virkelige søpla. Han griper tak i den respektløse passasjeren og kaster ham ut av taxien, før han setter seg i førersetet og kjører sin vei. For en reaksjon!

SE den utrolige videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også synes at passasjeren fikk som fortjent!