Den fattige lille jenta prøver å selge frukt på gata: Men SE hva den fremmede gjør da!

1808

Det er mange som mener at vi har mistet litt av medmenneskeligheten vår i dagens moderne samfunn. Vi er så travle og opptatte av de som har mer enn oss, at vi sjelden tenker på de som har mindre enn oss og som vi kan hjelpe.

Et slikt samfunn ønsket ikke denne pappaen at datteren hans skulle vokse opp i.

Denne videoen ble filmet på en gate i La Paz i Bolivia, hvor en far og datter hadde lagt merke til en fattig jente på datterens alder som satt alene på gata og solgte frukt til livets opphold. Hun sitter på et tynt teppe med frukten sin stilt opp pent og pyntelig, og det er tydelig at hun er kald, ettersom hun sitter sammenkrøket for å varme seg selv.

 

Man kan se for seg at pappaen og datteren hans har sett jenta før og tenkt over hvor urettferdig livet kan være. Så de går hjem og bestemmer seg for å dele på godene.

I videoen nedenfor ser man at pappaen triller på en fargerik barnesykkel, og datteren hans går like ved siden av. Når de når den lille jenta, går datteren frem og tilbyr henne en tykk, rosa jakke som hun øyeblikkelig tar på seg. Så sier pappaen at sykkelen er til henne også…

 

SE hele den hjertevarmende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å inspirere dem til å hjelpe andre!