Hunden klemmer bestevennen sin bare timer før de skal avlives. Det reddet LIVENE deres:

745

Kala og Keira er to hunder som beviser at en klem kan redde liv. De to ble funnet på gata, slitne og forvirret, og tatt med til et lokalt dyrehjem. Men da dagene gikk og ingen kom for å hente dem eller viste dem noen interesse, måtte dyrehjemmet ta den tunge avgjørelsen om å avlive dem.

I et siste desperat forsøk på å redde hundene tok en ansatt ved dyrehjemmet et bilde av de to bestevennene mens de klemte, og la det ut på nettet.

I bildet ser man at Kala klemmer Keira, og øynene deres forteller alt…

 

Men så snart bildet ble lastet opp på Facebook, skjedde det utrolige: folk engasjerte seg, og delte bildet med alle kjente og kjære. Og så, bare to  timer og seks minutter etter at bildet hadde blitt lagt ut, hadde de begge fått en ny, omsorgsfull eier!

 

Takk og lov for at det endte godt denne gangen, og nå skal de to få nyte resten av sine liv sammen i et kjærlig hjem!

Hva er det som får noen mennesker til å kaste hundene sine ut på gata? Grunnene vi hører er ofte helt idiotiske, som at «Vi trodde at den skulle se ut som en valp for alltid,» eller «Vi har ikke tid til å lufte den hver dag.»

Løsningen burde være enkel: hvis du ikke er ansvarlig og voksen nok til å ta vare på en hund – ikke kjøp deg en! DEL hvis du er enig!