Superhelten klatret opp 5 etasjer på 30 sek: Reddet LIVET til 4-åringen som hang fra balkongen!

246

Nyhetskanaler over hele verden omtaler mannen som «den ekte Spiderman» etter at han reddet livet til 4-åringen som hang fra balkongen sin i Paris, Frankrike.

På gata i Paris samlet det seg plutselig en stor folkemengde som pekte oppover. Panikken rådet da de oppdaget det lille barnet som hang fra rekkverket på en balkong!

22-årige Mamoudou Gassama var bare på vei til en venn for å se Champions League-finalen da han fikk øye på gutten i livsfare.

Uten å nøle et sekund, løp han bort til bygningen, og begynte å klatre. Balkong for balkong tok han seg nærmere gutten til folkemengdens store sjokk og beundring.

 

Ropene deres må ha gitt ham styrke, fordi på mindre enn 30 sekunder er han fremme hos gutten og får ham trygt over rekkverket!

«Jeg hadde ikke tid til å tenke. Jeg bare løp for å redde ham. Jeg begynte å klatre, og Gud hjalp meg,» forteller Mamoudou i etterkant av hendelsen.

Og det er dette utrolige heltemotet som er så fantastisk: Mamoudou ankom Frankrike som flyktning fra Mali bare noen måneder tidligere, i håp om å kunne skape seg en bedre fremtid. Det ville Frankrikes president, Emmanuel Macron, hjelpe ham med.

 

Mamoudou ble invitert til et møte med presidenten, der han ble overrasket med en gullmedalje for sin heltemodige innsats – men det var ikke alt. Han fikk i tillegg det han ønsket seg aller mest: fransk statsborgerskap, og et jobbtilbud for å jobbe i brannvesenet!

 

Fantastisk! Slikt heltemot skal selvfølgelig belønnes, og Frankrike er heldige som har fått en så god medborger! DEL hvis du er enig!