Mannen sparker hunden sin i hodet midt på åpen gate: Da gjør butikkeieren det ENESTE RETTE

1335

De tilfeldige forbipasserende fikk seg litt av et sjokk da de var ute å gikk i shopping-gata i Liverpool, England for en tid tilbake siden. En stor mann drar den lille hunden sin hardhendt etter seg, og når hunden ikke følger etter raskt nok får den smake mannens vrede.

Midt på fortauet, foran alle menneskene, sparker mannen til hundens hode med full kraft. Den lille Jack Russel-terrieren blir kastet bakover og etterlater blodspor på asfalten etter seg.

Mannen blir øyeblikkelig konfrontert av flere vitner, men han fortsetter å kjefte og smelle før han drar hunden med seg hjem i en nærliggende leilighet.

Vanligvis ville nok det ha vært slutten på historien – «ute av syne, ute av sinn,» som man sier – men ikke denne gangen.

Butikkeieren Michael Lamb fulgte hele hendelsen fra butikkvinduet sitt, og klarte ikke å lukke øynene til denne forferdelige dyremishandlingen. Han kunne ikke etterlate et uskyldig dyr til en slik skjebne.

 

«Jeg stengte butikken og gikk bort dit, banket på døra, og da jeg hørte hunden bjeffe var min første tanke: ‘Jeg skal redde denne hunden bort fra deg!'» forteller den 42-årige butikkeieren.

Han konfronterte hundeeieren og fikk overtalt mannen til å gi fra seg hunden med den blodige snuten.

Michael tok den rett med seg til en veterinær, og heldigvis hadde ikke den lille hunden fått noen mer alvorlige skader enn den blodige og forslåtte snuten.

Hele veien tilbake fra veterinæren viste hunden sin takknemlighet til Michael gjennom utallige kyss. Dessverre kunne ikke Michael ta seg av hunden selv, fordi han allerede har tre små barn og en hund i huset, men han visste om den perfekte personen: Kerry Thomas.

 

Kerry har sin egen butikk i samme gate som Michael, og var overlykkelig over å kunne gi den lille hunden et nytt hjem. Hun var også rask med å finne et navn til ham: Mick – etter redningsmannen hans!

Politiet fikk tilsendt den rystende videoen av mannen som mishandlet hunden sin, og har satt igang en etterforskning slik at han skal få sin straff. Lille Mick trenger heldigvis aldri å å se den slemme eieren sin igjen, og elsker det nye livet sitt sammen med matmor Kerry!

 

Jeg er så glad for at det finnes slike modige mennesker som griper inn når de ser slik urett bli begått! Denne hunden har fått et helt nytt liv takket være Michaels innsats, og Kerrys åpne hjerte, og jeg håper de to får mange fantastisk fine år sammen!

SE den rystende videoen nedenfor, og DEL gjerne denne solskinnshistorien med vennene dine på Facebook for å hylle Michael for helteinnsatsen hans!