16. juli 2024

Dvergponnien kunne knapt gå da de fikk henne. Men se på henne NÅ:

Den vesle ponnien, Pumpkin, ble født med dvergvekst og kunne såvidt gå. Beina hennes var helt ustabile, og faren var stor for at hun kunne komme til å skade seg selv. Men nå har hun fått et helt nytt liv!

Familien som eide lille Pumpkin og mammaen hennes skjønte med én gang at noe ikke stemte med det lille føllet da hun ble født, og gav både henne og mammaen bort. De hadde ikke råd eller ressurser til å ta vare på dem, så da de spurte Twist of Fate Farm & Sanctuary om å ta seg av dem sa de seg villige til å prøve.

Lederen av dyrehjemmet, Ashley, forelsket seg øyeblikkelig i den lille dvergponnien, og Pumpkin ble snart bestevenner med den lille sønnen hennes.

 

For å hjelpe Pumpkin på best mulig måte, kontaktet de Bionic Pets og begynte å jobbe med en plan som ville tillate dvergponnien å gå og løpe nesten som vanlig.

Etter mye prøving og feiling får de endelig laget noen skinner til de fire små beina hennes, men det var usikkert om Pumpkin ville kunne lære seg å bruke dem. Det hadde de ikke trengt å bekymre seg for – bare se selv!

SE hele historien i den søte videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!