Hunden sniffer alltid nesen hennes, så hun drar til legen: BESVIMER nesten av legens oppdagelse

3189

Man vet aldri hvilke ringvirkninger små, gode handlinger kan ha. For Lauren endte en god handling med å redde livet hennes.

Lauren Gauthier har dedikert hele livet sitt til å redde mishandlede og forsømte hunder gjennom organisasjonen hennes Mission Beagles & Hound Rescue. Derfor nølte hun ikke med å hjelpe når hun så den enøyde hunden Victoria som hadde blitt forlatt – men hun kunne aldri ha forutsett at Victoria snart skulle redde livet hennes…

 

Victoria og Laura knyttet øyeblikkelig et nært bånd til hverandre, og det var som om de hadde kjent hverandre hele livet: «Hun føler det når jeg er opprørt eller stresset,» forteller Lauren.

Men Lauren reagerte på at Victoria også oppførte seg merkelig rundt henne. Lauren hadde en liten rød flekk på nesen, og Victoria klarte ikke å la den være i fred. Hun skulle hele tiden opp å snuse på nesen hennes, og Lauren bestemte seg for å å sjekke ut flekken på sykehuset.

Da hun fikk diagnosen kunne hun knapt tro sine egen ører: Hun hadde hudkreft.

Heldigvis, ettersom at Victoria hadde oppdaget og advart om sykdommen så tidlig, kunne legene fjerne kreften før den fikk spredt seg videre og gjort mer skade.

 

Lauren tror at dette var Victorias måte å gjengjelde godheten Lauren viste da hun reddet henne.

«Det er helt fantastisk at hunden min var så god at hun kunne sniffe ut det området som var hudkreft,» sier Lauren og fortsetter: «Operasjonen forandret ansiktet mitt, men hvis ikke hun hadde reagert på flekken hadde jeg bare ignorert den. Det ville bare ha forverret tilstanden min. Hunder har en utrolig luktesans, men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kunne dra nytte av det på denne måten.»

Hun mistenker at kreften kom som et resultat av at hun ofte bruker solarium, og advarer nå andre om farene ved dette:

«Mitt råd til tenåringer og andre som tenker på å bruke solarium: Ikke gjør det! Det finnes mange andre alternativer, som f.eks. spray-tan. Kostnaden og skadene i huden din er altfor høye, og selv om det virker usannsynlig eller fjernt nå: Når du blir eldre kan du ende opp med å betale en svært høy pris for brunfargen og timene på solariumet.»

Heldigvis klarer Lauren seg bra i dag, og selv om hun har et arr på nesen er hun utrolig takknemlig for at hun overlevde!

 

Og Victoria? Hun er bare glad for at hun får ha matmor hos seg i mange år til – alt på grunn av hennes fantastiske luktesans!

Det er ufattelig at noen mennesker fremdeles mener at hunder bare er «dumme dyr» som handler utifra instinkter og ikke har følelser. Hunder skjønner så mye mer enn oss av og til, og de sier ifra til oss fordi de bryr seg!

 

Så fantastisk at Lauren og Victoria fant hverandre når de begge trengte det som mest! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også elsker hunder!